Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2010

«Ολοι διορίσαμε»Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, σε συνέντευξή του στο "Βήμα της Κυριακής", δίνει τη δική του απάντηση για το "ποιος έφαγε τα λεφτά", ενώ επιτίθεται με σφοδρότητα στη ΝΔ.

    "Υπάρχει κανείς στο ΠΑΣΟΚ που δεν διόρισε για κάποιους λόγους; Αν υπάρχει το σέβομαι και θα ήμουν ευτυχής αν κάποιος μου το αποδείκνυε. Αν του έθετα δηλαδή υπόψη παραδείγματα φαύλων υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι διορίσανε - και διορίσανε με το παραπάνω - ας μου αποδείκνυε ότι δεν είναι έτσι", σημείωσε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε:

    "Βεβαίως, πρέπει να επισημάνει κανείς την ειδοποιό διαφορά μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Η ΝΔ έχει στο DNA της τη φαυλότητα, το ΠΑΣΟΚ την πολέμησε, έκανε το ΑΣΕΠ, αλλά αντιστάθηκε με δύναμη κατ' αρχήν η κοινωνία. Δηλαδή οι άνθρωποι που ζητούσαν διορισμούς. Υπό την πίεσή τους υποχώρησαν πολλοί βουλευτές, για να μην πω σχεδόν όλοι, και πολλοί υπουργοί".

    "Είχαμε διορισμούς από το παράθυρο. Το γνωστό σύστημα των συμβάσεων έργου που γίνονται συμβάσεις αορίστου χρόνου", είπε ο κ. Πάγκαλος και αναρωτήθηκε: "Δεν είναι επανάσταση του αυτονόητου να πάψεις να λες ότι απολύεται κάποιος του οποίου η σύμβαση λήγει;"

    Σχολιάζοντας την πρόταση του προέδρου της ΝΔ για μηδενισμό του ελλείμματος ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι κ. κ. Σαμαράς "είπε την αρλούμπα της δεκαετίας" και πρόσθεσε:

    "Η κάνεις την προσπάθεια που χρειάζεται στο σημερινό κόσμο για να επιτύχεις, να μπορείς να δανείζεται όπως πρέπει, ή αλλιώς υφίστασαι κατάπτωση, καθυστέρηση ιστορική, παλινδρόμηση. Αυτή είναι η πολιτική την οποία ο κ. Σαμαράς επιφυλάσσει στον ελληνικό λαό. Είναι μια τελείως ανεύθυνη πολιτική και βεβαίως γι' αυτούς του λόγους έτρεξε και το ΚΚΕ και το παραΚΚΕ, δηλαδή ο Συνασπισμός, να συνταχθούν και να συμφωνούν απολύτως".

    Σε ερώτηση αν νιώθει πως τον έχουν "καπελώσει" από τις αρμοδιότητες συντονισμού που δόθηκαν στον υπουργό Εσωτερικών, ο κ. Πάγκαλος απαντά ότι δεν είναι ανταγωνιστής του ο κ. Ραγκούσης και ούτε έχει πρόβλημα συντονισμού ή σχέσεων με τα άλλα μέλη του κυβέρνησης.

    Ο κ. Πάγκαλος επιτίθεται και εναντίον της γγ του ΚΚΕ, λέγοντας ότι η κ. Παπαρήγα "έχει ως στρατηγικό σχέδιο τη διάλυση του κράτους".

  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τοσα χρόνια καθεσε και τρως έτοιμα ρε γουρουνι, χειροτερος απο τον χειροτερο δημοσιο υπάληλο εισαι... Πες μας μια επιτυχία σου κατι που θα σε θυμαται η Ελλάδα. Μηπως για τον Οτσαλαν, μηπως για τα Ιμια, μήπως για το ότι ελεγες οτι ο Παπανδρεου δεν κάνει για πρωθυπουργος και τωρα είσαι ο μπράβος του...
30 χρόνια σε ταίζουμε και ερχεσε να μας πεις αυτες τις εξυπνάδες...
Αι ξεκουμπίσου από δω... α συγνωμη ξεχασα έχεις και τη γυναικα σου να βολέψεις, να την κανεις κι αυτην δημαρχο προσπαθείς, για να εχει δύο κηφήνες η οικογενειά σου...

Ανώνυμος είπε...

ασε ξερω μαζι τα φαγαμε (η κορη σου,εξακολουθει να τα τρωει),εμεις θα πληρωσουμε,παλια συνταγη....καλοδουλεμενη.να αγιασει το στομα του προλαλησαντος....