Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Ζαμπουνίδης


. Στη Δέλτα τηλεόραση βγήκε χθες βράδυ και μίλησε ο Νομάρχης Έβρου Νίκος Ζαμπουνίδης . Αφού ξεκαθάρισε για ακόμα μια φορά ότι δεν πρόκειται να ανακατευτεί  στις προσεχείς εκλογές και ότι δεν πρόκειται να διεκδικήσει καμία θέση και κανένα δήμο ή περιφέρεια πέρασε και σε ένα θέμα , μια κατηγορία που του καταλογίζουν τελευταία .
Αναλυτικότερα ο κύριος Ζαμπουνίδης αρχικά είπε ότι : σαφώς και έχει άποψη για τα πράγματα , έχει αγωνία για τη χώρα , και εύχεται να πάει καλά η Κυβέρνηση για να τα πάμε καλά όλοι μας όπως είπε χαρακτηριστικά , μόνο όσοι παίζουν κερδοσκοπικά παιχνίδια εύχονται να χρεοκοπήσει η χώρα .


Για την πολιτική σήμερα είπε :  δεν υπάρχει χειρότερη περίοδος  , κανείς δεν μιλάει πολιτικά πλέον και μόνο λάσπη υπάρχει γιαυτό κι εγώ έτσι όπως έχει διαμορφωθεί το πολιτικό σκηνικό δεν θέλω να είμαι πλέον σε αυτό το  ταμπλό .
Πράγματι κάποιοι έχουν πλουτίσει μέσα από την πολιτική , κάποιοι έχουν ακίνητα και περιουσίες αλλά όλα αυτά μπορούν να αποδειχθούν . Όσο για τη λάσπη που δέχομαι από ανώνυμους που πάνε να μετατρέψουν μια προσπάθεια χρόνων και συνεχούς μάχης για να ανοίξουν τα σύνορα είναι ντροπή .Συγκεκριμένα σε κάποιο Blog άφησαν αιχμές ότι ο Νομάρχης διατηρεί ξενοδοχείο στο Ιβαϊλογκραντ και γιαυτό η διάνοιξη των συνόρων , για να διευκολύνει σύμφωνα με το δημοσίευα τις υποτιθέμενες επιχειρηματικές του δραστηριότητες .
Κάποιοι τυφλοπόντικες , κρύβονται πίσω από την ανωνυμία και ρίχνουν λάσπη και διαδίδουν ψεύδη . Ας βγουν δημόσια κι ας μου καταλογίσουν οτιδήποτε , και δημόσια να απαντήσω και να τους αποδείξω ότι ο Νίκος Ζαμπουνίδης " ξεβράκωτος μπήκε στην πολιτική πριν 30 χρόνια και ξεβράκωτος βγαίνει " Δυο σπίτια έχω και αυτά είναι με δάνειο και όλα αυτά θα τα αποδείξω με τα πόθεν έσχες  όλων των ετών .
΄Όλα έχουν και τα όρια τους είπε χαρακτηριστικά ο Ν. Ζαμπουνίδης , έχω παιδιά και οικογένεια και δεν μπορεί να μου λέει ο γιος μου ότι κάποιοι με λένε κλέφτη . Έζησα στο φως της ημέρας και δεν έχει να μου προσάψει κανείς τίποτα , τουλάχιστον γι' αυτά . Σαφώς και θα απολογηθώ για τα πιθανά λάθη μου μετά από τόσα χρόνια στον πολιτικό στίβο αλλά όχι να απολογούμαι για τη λάσπη κάποιον ανώνυμων , που κρύβονται . Με σκοπιμότητα χρησιμοποιούν το όνομά μου , κάποιοι για να ωφεληθούν και κάποιοι για να κάνουν πόλεμο σε άλλους , αλλά όλα αυτά κάνουν κακό σε εμένα και τους δικούς μου . Αντέχω αλλά να με αφήσουν ήσυχο . Δεν ανακατεύομαι πια και δεν πρόκειται να κάνω κανέναν δήμαρχο ούτε να χρίσω κανέναν κομματάρχη . Αν ήταν να έκανα κάτι θα το έκανα για εμένα αλλά είπα αποσύρομαι πια . Από 1 /01 λοιπόν θα είμαι πολίτης , θα είμαι στην οικογένειά μου και στον ιδιωτικό βίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: