Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Επίθεση δέχτηκε η Βουλευτής Έβρου Ελένη Τσιαούση

Επίθεση δέχτηκε χθες βράδυ η Βουλευτής Έβρου κυρία Ελένη Τσιαούση έξω από το τηλεοπτικό κανάλι Δέλτα . Η κ. Τσιαούση συνοδευόταν από ένα συνεργάτη της και το 15χρονο παιδί της όταν βγαίνοντας από το κτίριο της Δέλτα τηλεόραση δέχτηκε αρχικά λεκτική επίθεση από συνδικαλιστή των εργαζομένων της εταιρίας  " ΘΡΑΚΗ Α. Ε " που έστησε καρτέρι και περίμενε να τη δει να βγαίνει .
Αν και πρόσφατα η κ. Τσιαούση εισηγήθηκε στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κο Ανδρέα Λοβέρδο για την επίλυση του ζητήματος που αφορά την ημερομηνία έναρξης των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων των 118 πρώην εργαζομένων  της εταιρείας Θράκη Α.Ε..  Ο Υπουργός κ..Λοβέρδος  απέναντι σε ένα τόσο σημαντικό κοινωνικά ζήτημα  για το Νομό Έβρου, λειτούργησε άμεσα και δεσμεύτηκε με προώθηση και επίλυσή του εκδίδοντας τροπολογία και εντάσσοντας την στο νομοσχέδιο, που θα κατατεθεί από τον ίδιο την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή, και θα ρυθμίζει  οριστικά το συγκεκριμένο ζήτημα .
Γιατί λοιπόν κάποιος από τους πρώην  εργαζόμενους της εταιρίας ΘΡΑΚΗ. Α.Ε και μάλιστα από τους συνδικαλιστές τους , επιτέθηκε στην κυρία Τσιαούση ; Υποκινούμενος από πού και για ποιόν λόγο ;  Από ότι ξέρουμε κι ο ίδιος μοιράστηκε την αγωνία τους μαζί με τη Βουλευτή και εκείνη λειτούργησε άμεσα , ενδιαφέρθηκε για όλους αυτούς τους ανθρώπους και έλυσε το ζήτημα . Αν δεν συνοδευόταν πιθανότατα να προχωρούσε και σε χειροδικία αλλά ευτυχώς το επεισόδιο έληξε σε φραστικό επίπεδο . Γνωρίζουμε αλλά δεν θα αναφέρουμε το όνομα του συνδικαλιστή . 


Παρακάτω ολόκληρη η εισήγηση της κυρία Τσιαούση για τους 118 πρώην εργαζόμενους της ΘΡΑΚΗ Α.Ε
http://souflievros.blogspot.com/2010/09/118.html

souflievros

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΑ,ΤΟ ΞΥΛΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝΕ,ΤΟ ΘΕΜΑΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΔΙΚΩΣ

Ανώνυμος είπε...

1]ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ Η <> ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΓΙΑΤΑ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΟΛΙΓΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΠΡΩΗΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΑΞΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
2] ΡΩΤΩ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΟΧΙ
3]ΡΩΤΩ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΧΙ
Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΟ Δ.......... <> ΤΣΙΑΟΥΣΗ