Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010

Α.Σ Έβρος Σουφλίου

Μπορεί πέρυσι το Σουφλί να έχασε στο νήμα την άνοδο στην Γ΄ εθνική, ωστόσο οι υπεύθυνοι της ομάδας του Έβρου δεν το έβαλαν κάτω. Αντιθέτως προσπαθούν να ενισχύσουν την ομάδα προκειμένου να πραγματοποιήσει και πάλι μια καλή πορεία και να διεκδικήσει ότι μπορεί περισσότερο.

Ο Χρήστος Χρηστούδης παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία του Σουφλίου, καθώς η προηγούμενη σεζόν ήταν απόλυτα επιτυχημένη ενώ παράλληλα προστέθηκαν οχτώ νέοι ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της ομάδας. Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Θάνος Κεσσάτης (μέσος) από Θερμαϊκό και Δημήτρης Κεσσάτης από Ποντιακό Αλεξανδρούπολης. Από την Καππαδοκία αποκτήθηκε ο Παναγιώτης Φραγκουλίδης ενώ διπλή ήταν η ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ, καθώς αποκτήθηκε ο Λευτέρης Πέτκαρης από την Καλλονή, με πέρασμα από ΑΕΚ και Άρη και ο ταλαντούχος Χρήστος Σαραφιανός από τη Νίκη Πολυγύρου, που δοκιμάστηκε από τον Παναθηναϊκό στο παρελθόν. Στα γνωστά του λημέρια επέστρεψε ο πρώην αρχηγός Γιώργος Πετκίδης, καθώς ύστερα από το σύντομο πέρασμα από την Άνθεια επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του. Σημαντική κίνηση η απόκτηση του διεθνή με τις μικρές Εθνικές, νεαρού ταλαντούχου μεσοεπιθετικου Νίκου Χαρχάλη ( φωτο ) από την Βύσσα, που αποτελούσε διακαή πόθο του Χρηστούδη. Τέλος στο Σουφλί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μανόλης Φάτσης, πρώην ποδοσφαιριστής του Εχίνου Σπορ.

Εντός της εβδομάδας ίσως υπάρχουν ακόμα κάποιες μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές, καθώς οι άνθρωποι του Σουφλίου κινούνται με άκρα μυστικότητα αλλά παράλληλα με μεγάλη αποτελεσματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: