Δευτέρα, 26 Ιουλίου 2010

Νομάρχης Νίκος Ζαμπουνίδης : για Μπατζελή και για τα οικ. προβλήματα της νομαρχίας .


Σε δηλώσεις που έκανε ο νομάρχης Έβρου Νίκος Ζαμπουνίδης στο ραδιοφωνικό σταθμό maximum για την επίσκεψη της κυρίας Μπατζελή είπε χαρακτηριστικά ότι : Δεν συναντήθηκα μαζί της ούτε εγώ ,ούτε οι συνεργάτες μου γιατί η επίσκεψη  της Υπουργού ήταν ευκαιριακή . Εμείς ζητούσαμε εδώ και πολύ καιρό να συναντηθούμε μαζί της , επειδή τα προβλήματα είναι μεγάλα , ο νομός είναι διαλημμένος , οι αγρότες έχουν σοβαρά προβλήματα . Και η κυρία Μπατζελή πήγε να χαιρετήσει ένα συνέδριο στη Σαμοθράκη και επί της ευκαιρίας σταμάτησε κι εδώ . Δεν λύνονται έτσι τα προβλήματα , ευκαιριακά , τα προβλήματα είναι μεγάλα , ο νομός και τα προβλήματα τόσων ανθρώπων δεν αντιμετωπίζονται έτσι .
Χρειαζόταν προετοιμασία , όχι προχειρότητες , έτσι κι εγώ ήθελα να τους στείλω ένα ηχηρό μήνυμα . Τα χρήματα που έπρεπε να έχουμε πάρει ως νομαρχία ,για τα αναχώματα , για την αγροτική οδοποιία , για τα πετρέλαια , για τα αντλιοστάσια , μας αφήνουν εκτεθειμένους γιατί  δεν έχει έρθει ούτε cent . Εύχομαι λέει ο νομάρχης να μη συμβαίνουν αυτά μόνο στον Έβρο και να είναι γενική η κατάσταση εξαιτίας της κρίσης , γιατί εμείς χρωστάμε παντού ακόμα και για τους λαθρομετανάστες , για τη μεταφορά των μαθητών κτλ .
Η κατάσταση είναι δραματική , οι προμηθευτές κυρίως που συνεργαζόμαστε για τους λαθρομετανάστες είναι στα όρια της χρεωκοπίας , δημιουργούμε προβλήματα στην τοπική αγορά και όλα αυτά γιατί ; Για μια τρύπα , για να πηγαίνουν στην Αθήνα δημιουργούμε όλο αυτό το τεράστιο οικονομικό πρόβλημα στο νομό ; Προσπαθώ να δείξω και να τονίσω το πρόβλημα στην Αθήνα αλλά μάλλον δεν γνωρίζει κανείς ούτε ασχολείται σοβαρά με το μέγεθος του προβλήματος  . Κάθε μήνα περνάνε 10.000 άνθρωποι από τον Έβρο και φυσικά είναι παράνομοι , και χρεώνεται ολόκληρος ο νομός για να τους στέλνουμε στην Αθήνα ; Το πρόβλημα είναι σοβαρό ! τονίζει ο κύριος Ζαμπουνίδης .
Για αυτά και για άλλα πολλά λέει ο νομάρχης θέλω πλέον να απέχω από την πολιτική , απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου κύριου Κολιού , και είναι ξεκάθαρο τονίζει , δεν κάνω παιχνίδια , δεν πρόκειται να είμαι πουθενά υποψήφιος ούτε στην περιφέρεια ούτε σε δήμο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: