Πέμπτη, 8 Απριλίου 2010

O Σταύρος Κελέτσης για τις προσεχείς Δημοτικές εκλογές και για τον Καλλικράτη .

Μαζί με εσάς και τον υπόλοιπο κόσμο διαβάζω κι εγώ ότι θα είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια : δηλώνει ο Σταύρος Κελέτσης σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό . Αν και θεωρώ συνεχίζει ,πολύ καλή την υπόθεση του Καλλικράτη και απο το 1996 μίλησα για αυτό , δεν έχω δηλώσει καμία πρόθεση για τέτοια θέση .
Επίσης μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό , εξήγησε ότι με τον Καλλικράτη θα συμμαζευτεί το κράτος και διοικητικά αλλά και στα οικονομικά αφού οι αρμοδιότητες των Νομαρχιών θα περάσουν μαζί με τους πόρους στους νέους Δήμους . Δυστυχώς συνεχίζει , ότι αν και επέμεινε με πρόταση του στον Προκόπη Παυλόπουλο να προχωρήσουν επί κυβερνήσεως Καραμανλή , στον Καποδίστρια 2 , πήρε την απάντηση ότι δεν έχουν σκοπό να χάσουν όλους τους Δήμους , χαλώντας το χατίρι σε πολλούς . Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά ότι : όταν μπαίνει η μικροπολιτική στις πολιτικές αποφάσεις σημαίνει ότι μια κυβέρνηση δεν έχει όραμα και τρανή απόδειξη αυτού ήταν ότι παραδώσαμε νωρίς την εξουσία .
Τελειώνοντας λέει ότι επέστρεψε στο επάγγελμά του που είναι νομικός και θεωρεί μεγαλύτερο του λάθος που είχε ανακατευτεί με τα νομαρχιακά , αλλά του ζητήθηκε από το κόμμα και δεν μπορούσε να αρνηθεί .όμως δηλώνει : ,αν και δεν έχω καμία φιλοδοξία  , δηλώνω ενεργός πολίτης και αφήνω ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα , προκειμένου να βοηθήσω τον τόπο μου αν αυτό μου ζητηθεί .

Δεν υπάρχουν σχόλια: