Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Δωρεά ασθενοφόρου από τη Νομαρχία Έβρου στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου

Ένα ολοκαίνουργιο ασθενοφόρο παρέδωσε σήμερα ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης στον αναπληρωτή Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Διδυμοτείχου κ. Κωνσταντίνο Βαφειάδη παρουσία της Υφυπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κας Φώφης Γεννηματά.
Προ 10 μηνών τέθηκε ως αίτημα στον Νομάρχη Έβρου από τη Διοίκηση του νοσοκομείου Διδυμοτείχου η προμήθεια ενός ασθενοφόρου. Η ανταπόκριση υπήρξε άμεση και ομόφωνα το Νομαρχιακό Συμβούλιο Έβρου συναίνεσε στην αγορά του προκειμένου να συμβάλει στη βελτίωση παροχής υπηρεσιών υγείας στους κατοίκους του βορείου τμήματος του νομού. Οι πολίτες και οι αρχές του βορείου Έβρου δέχτηκαν με χαρά και ευγνωμοσύνη το καινούργιο ασθενοφόρο απευχόμενοι τη χρήση του. Ο Νομάρχης υποσχέθηκε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για την προμήθεια ενός ακόμη ασθενοφόρου για το νοσοκομείο του Διδυμοτείχου
Στην τελετή παράδοσης παραβρέθηκαν ο Μητροπολίτης Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου κ.κ. Δαμασκηνός, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, η βουλευτής Έβρου κ. Ελένη Τσιαούση, η Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης κ. Θεοδώρα Κόκλα, ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ροδόπης - Έβρου κ. Γιώργος Μηνόπουλος, ο Έπαρχος Βορείου Έβρου κ. Πολυχρόνης Αντωνιάδης, οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ. Παρασκευάς Πατσουρίδης και Τάνια Γραμματοπούλου, οι Δήμαρχοι Ορφέα κ. Ευάγγελος Πουλιλιός, Βύσσας κ. Παναγιώτης Σιανκούρης και Τριγώνου κ. Μανώλης Χατζηπαναγιώτου, και οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: