Τετάρτη, 24 Μαρτίου 2010

ΔΗΚΕΔΗ Σουφλίου : Απλήρωτοι ακόμα οι προμηθευτές

ΔΗΚΕΔΗ Σουφλίου :
Μία ο επίτροπος δεν μπορεί μια ο επίτροπός πονεί !
Δικαιολογίες όλα αυτά τα χρόνια απο τους Προέδρους της Επιχείρησης .
Που θα πάει αυτή η κατάσταση με τη Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Σουφλίου ;
Οι προμηθευτές παραμένουν απλήρωτοι απο το 2005 !
Ναι από το 2005 !
Τα πρώτα χρόνια της παρούσας Δημοτικής Αρχής και του Προέδρου της Επιχείρησης η δικαιολογία τους και επιχειρηματολογία τους ήταν ό, τι : Εμείς θα πληρώνουμε τις υποχρεώσεις που δημιουργούμε εμείς .
Τελικά το κάνανε πράξη , γιατί οι προμηθευτές που συνεργάστηκαν με την προηγούμενη Δημοτική αρχή δεν έχουν πληρωθεί ακόμα . Να τους θυμίσουμε όμως ότι ο Δήμος και οι Επιχειρήσεις του , έχουν συνέχεια . Δεν υπάρχουν δικά σου και δικά μου στους Δήμους . Δεν είναι ιδιοκτησίες κανενός , που ο νυν ιδιοκτήτης δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του παλιού .

Μαθαίνουμε μάλιστα ότι Δικηγόρος , που έχει αναλάβει τις υποθέσεις κάποιου προμηθευτή  , και αφού το θέμα τους έχει φτάσει στα δικαστήρια , συστήνει στον πελάτη του να περάσει σε κατάσχεση Δημοτικής περιουσίας  ( μιας και το ποσόν είναι αξιοσέβαστο ) και συγκεκριμένα του λεωφορείου που μεταφέρει καθημερινά τους μαθητές στο σχολείο και όχι μόνο .

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

epitelous kapoios na ta pei kai na milisei

Ανώνυμος είπε...

Χρέοι, δικηγόροι, αγωγές, κατασχέσεις... Άραγε ιδρώνει το αφτί κανενός από κει μέσα? Ή περιμένουν να περάσει η θητεία τους και να ησυχάσουν... Και ας αναλάβουν οι επόμενοι να βγάλουν το φίδι απ' την τρύπα?...

Κρίμα για το Σουφλί και τους ωραίους κατοίκους του...